Menu
MAS Moravský kras z.s.

Čerstvá zvěřina

Zvěřina, kterou dodáváme na Váš stůl, pochází přímo z lesů Mendelovy univerzity v Brně – kraje Lišky Bystroušky a Moravského krasu. Je ze zvěře volně žijící v rozsáhlých lesích, nekrmené chemickými přípravky, odborně sledované a ulovené v lese profesionály - bez stresu a trápení na jatkách.

Jedná se o nadprůměrně kvalitní maso z volné přírody, ne z umělého chovu. Výjimečnost naší zvěřiny spočívá v jedinečnosti místa, odkud maso pochází. Poloha v Moravském krasu, čisté lesy jsou prostředím nejen oblíbeným mezi návštěvníky lesů, ale také domovem volně žijící zvěře. Jedinečná je i dostupnost. Balíčky masa můžete dostat chlazené nebo mražené a pro ty, kteří si maso rádi připravují sami nabízíme možnost zakoupení celého kusu
 
Zvěř po ulovení podléhá kontrolám Státního veterinárního ústavu. Naše bourárna a chladírna splňuje všechny hygienické normy. Maso zraje při teplotě do 2 °C ve svislé poloze. Po rozbourání je maso baleno do vakuových balíčků a chlazené ihned expedováno k zákazníkovi. Mrazení balíčků je šokové, aby byla zachována maximální kvalita masa.
 

Naši čerstvou zvěřinu můžete ochutnat i v zámecké restauraci Zámku Křtiny. Pokud se chcete inspirovat nebo se Vám jen nechce vařit, místní zvěřinové produkty jsou nezapomenutelným zážitkem.

Školní lesní podnik Masarykův les Křtiny
Mendelova univerzita v Brně
Křtiny 175, 679 05 Křtiny
+420 724 717 207
sarka.belejova@slpkrtiny.cz

 

 
Datum vložení: 10. 12. 2024 9:32
Datum poslední aktualizace: 19. 12. 2024 10:22
Autor: Správce Webu

Naše produkty

Kalendář

Po Út St Čt So Ne
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6

Svátek

Svátek má Antonín

Pranostiky

Pranostika na akt. měsíc

Je-li červen mírný, nebude v prosinci mráz silný.

Pranostika na akt. den

Na svatého Antonína každá jahoda je červená.

Mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu v mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Přihlášení k odběru zpráv

Dostávejte informace z našeho webu prostřednictvím e-mailů